Over de website

Deze website is verdeeld in hoofdstukken die vooral licht willen geven op de gééstelijke inhoud van de Bijbel. Daarbij worden in de artikelen ‘linken’ geplaatst naar verschillende onderwerpen, zodat zij als ‘dwarsverbanden’ meer duidelijkheid geven. Met een bibliotheek van 66 boeken is dit noodzakelijk wil men het Oude Testament begrijpen door het licht van het Nieuwe Testament.

Om de Bijbel goed te ‘verstaan’ kunt u niet zonder het enige Bijbelse gelegde Fundament in uw leven (Hebreeën 6:1,2). Dit is noodzakelijk om een volwassen mens van God te worden. Alleen een bekering van dode werken is niet voldoende om dit te bereiken (Hebr.5:11-14).

Onze decennialange ervaring is dat zonder dit hele (!) Bijbelse Fundament, men wel leest wat er staat, maar meestal toch niet gaat verstaan wat men leest. Met alle trieste gevolgen.

Heeft u vragen over de inhoud, klik dan hier.

 

Bent u op zoek naar een gemeente waar (voor zover wij weten) dit Bijbels Fundament geleerd en ook gelegd wordt (Hebreeën 6:1-3), dan verwijzen wij u naar onderstaande websites. Bij sommigen kunt u ook live diensten volgen.

Nederland:

België:

Wij willen u nog het volgende meegeven:

‘Geliefden, vertrouw niet iedere geest, maar onderzoek bij alles of de geesten (wel of niet) uit God zijn!’ (1 Joh.4:1).